Digitalt verktyg Online programvaror

Materialnyckeln 3.0

Materialnyckeln 3.0 är din guide till metalliska material. Med hjälp av tjänsten kan du snabbt och enkelt söka information om material och tillhörande standarder – var i världen du än befinner dig.

Köp

verktyg ikon

Pris per år från: 4 495 SEK

Med webbtjänsten Materialnyckeln 3.0 kan du snabbt och enkelt få fram uppgifter om metalliska material och standarder – var i världen du än befinner dig. Det enda du behöver är tillgång internet.

Materialnyckeln 3.0 erbjuder dig möjligheten att söka efter ett känt eller okänt material genom den användbara sökfunktionen. Du kan snabbt och enkelt:

- göra jämförelser av metalliska material från olika delar av världen
- hitta översättningar mellan nya och gamla beteckningar
- få fram hållfasthetsdata och kemisk sammansättning


Materialnyckeln kan med fördel användas om du ska: 

  • lägga ut tillverkning till ett annat land och behöver hitta ett närliggande material som finns i tillverkningslandet
  • göra en nykonstruktion och behöver hitta ett lämplig material
  • reparera en ”gammal” maskin/konstruktion och behöver hitta vilket material som ersatt det det material som har använts i maskinen/konstruktionen

Läs mer om Materialnyckeln Online

Önskar du prova på tjänsten kostnadsfritt i 14 dagar kontakta gärna vår kundservice.

SIS Kundservice
Telefon: 08-555 523 10
E-post: kundservice@sis.se

Mer information
Nya versionen Materialnyckeln är här! Med webbtjänsten Materialnyckeln 3.0 kan du snabbt och enkelt få fram uppgifter om metalliska material och standarder – var i världen du än befinner dig. Det enda du behöver är tillgång internet. Materialnyckeln 3.0 erbjuder dig möjligheten att söka efter ett känt eller okänt material genom den användbara sökfunktionen. Du kan snabbt och enkelt: - göra jämförelser av metalliska material från olika delar av världen - hitta översättningar mellan nya och gamla beteckningar - få fram hållfasthetsdata och kemisk sammansättning Materialnyckeln kan med fördel användas om du ska: - lägga ut tillverkning till ett annat land och behöver hitta ett närliggande material som finns i tillverkningslandet - göra en nykonstruktion och behöver hitta ett lämplig material - reparera en ”gammal” maskin/konstruktion och behöver hitta vilket material som ersatt det det material som har använts i maskinen/konstruktionen Läs mer om Materialnyckeln Online Prova tjänsten kostnadsfritt i 14 dagar

Ämnesområden

Icke-järnmetaller Allmänt (77.120.01) Järn och stålprodukter Allmänt (77.140.01)


Köp

Digitalt verktyg Online programvaror

Materialnyckeln 3.0
verktyg ikon

Pris per år från: 4 495 SEK

Produktinformation

Språk: Svenska

Artikelnummer: ONL-35807

Utgåva: 3